KONYA / KARATAY - Süleyman Şah Anadolu Lisesi

Süleyman Şah Anadolu Lisesi

ÇATALHÜYÜK MAHALLESİ KISSA SOKAK NO7 42020 KARATAY / KONYA
Vizyon
Milletimizin değerlerinden ve hedeflerinden yola çıkarak; bilim ve teknolojinin imkânlarını kullanarak bilimde, sanatta, edebiyatta ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla ülkemizi daha ileriye taşıma misyonunu sürekli canlı tutmak, okuyan, araştıran, inceleyen bireylerin bir üst öğrenime hazırlandığı eğitim-öğretim ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Okuyan, sorgulayan, teknolojik gelişmelere açık, özgür düşünen, millî ve manevi değerlere bağlı, hakkı ve adaleti üstün tutan, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan, Türkçe’yi iyi kullanabilen, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, empati kurabilen, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, yabancı dil öğrenmenin bilincini taşıyan, medya okuryazarı olan, bilişim teknolojilerini kullanabilen, tarihinden ve inancından aldığı güçle geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.
OKULUMUZ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE AÇILMIŞTIR
08:15-15-35
İNGİLİZCE ALMANCA
Ulaşım